Home

Ani en Edgar Textiel

Welkom

Ani en Edgar is een Textiel bedrijf gevestigd in Nederland en is zeer internationaal georiënteerd. Centraal gesitueerd in Europa bevinden we ons in een positie dat we snel en efficient kunnen opereren zowel binnen als buiten de Europeese grenzen. Ons afzet gebied is voornamelijk Centraal Europa, Oost Europa, Rusland en Zuidwest Azië.

Wij verkopen nieuwe en tweede hands kleding en is ons doel om de hoogst mogelijke kwaliteit van West Europeese kleding en schoenen merken te leveren en elke maand exporteren we talloze kledingstukken en schoenen aan klanten over de hele wereld, maar voornamelijk in Centraal Europa, Oost Europa, Rusland en landen in Zuidwest Azië.

Om een indruk te krijgen van ons steeds wisselende assortiment kunt u Herenkleding, Dameskleding, Kinderkleding en Tweede Hands menu's raadplegen.

Als u meer inlichtingen wilt kunt u altijd het Contact menu gebruiken.

 

Het Ani en Edgar team.

 
Wist u dat...

Ani & Edgar is een bedrijf met wortels in Armenië en een Nederlandse achtergrond. Vandaar het thema van de website: Nederlandse windmolens aan de ene kant en het Armeense klooster Khor Virap, met de berg Ararat op de achtergrond aan de andere kant.

 

Beide locaties kunnen nader bekeken worden door de volgende links te volgen naar:de Nederlandse kinderdijk en naar: Khor Virap.